Weg met die vakantiekilo’s!

In dit artikel:
Raak die vakantiekilo's kwijt! Lees hier een aantal tips over hoe je de kilo's zo snel mogelijk weer kwijt bent en wat Bodyconnection kan betekenen.

Vakantie betekent ontspanning, geen ritme, eten waar je zin in hebt en wanneer je zin hebt en zo weinig mogelijk bewegen, maar juist relaxen. En dat is heerlijk! Maar dat betekent natuurlijk wel dat na afloop van de vakantie de weegschaal niet meer hetzelfde cijfer toont als 3 weken eerder.

Laat het einde van de vakantie jouw 1 januari zijn en start met fit worden!

Tips om weer fit te worden na de vakantie:

Pak je ritme weer op

Eigenlijk is dat helemaal niet zo moeilijk, want dat betekent dat je weer zo gaat eten en bewegen zoals je dat deed voor je vakantie. Dat ritme is er echt niet uit in 3 weken, dus zeker weten dat je dat zo weer opgepakt hebt!

Was je ritme voor de vakantie niet veel beter dan tijdens de vakantie? Bodyconnection helpt! Samen met jou gaan we kijken wat we voor je kunnen doen om een goed ritme op te bouwen waardoor je echt lekker in je vel zit.

 

Het weekend weer het weekend

De vakantie is eigenlijk een heel lang weekend. Meestal sta je jezelf in het weekend wat meer toe dan door de week. Probeer de lekkere dingen zoals taart, chips en alcohol alleen in het weekend in huis te halen. Natuurlijk wel de porties verkleinen. Niet 3 weken vakantie in 1 weekend proppen!

 

Bewegen, bewegen, bewegen

De kans is groot dat je dat niet hebt gedaan in je vakantie. Misschien heb je wel een lange wandeling gemaakt, maar verder hebt je vast veel op je handdoek op het strand of aan het zwembad gelegen. Daar is helemaal niets mis mee, want na alle drukte en hectiek van het normale leven is het heerlijk om even helemaal te ontspannen. Maar nu de vakantie weer voorbij is, moet er wel weer wat aan die conditie gedaan worden en sporten helpt bij het sneller kwijtraken van de extra kilo’s!

Weet je echt niet wat voor sportoefeningen geschikt zijn voor jou? En vind je het moeilijk om alleen naar de sportschool te gaan? Bodyconnection zorgt ervoor dat jij gemotiveerd hebt en stelt een trainingsschema samen zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over de oefeningen.

 

Positieve instelling

Dit is heel belangrijk om niet te snel op te geven als de kilo’s er niet zo snel afvliegen als je graag zou willen. Stress is een echte boosdoener als je bezig bent met afvallen. Het is logisch als je al je mails ziet na de vakantie dat je last krijgt van stress, maar dit kan wel een negatieve invloed hebben van de snelheid van het afvallen. Gun jezelf de tijd en wees niet te streng voor jezelf.

Bodyconnection doet aan de start van de trainingsperiode een vitaliteitsmeting. Daarna worden er periodiek ook vitaliteitsmetingen gedaan om de voortgang te meten. Misschien zie je het resultaat zelf niet direct op de weegschaal, maar treedt er wel degelijk verandering op in je lichaam. Door deze meting, wordt dat in kaart gebracht en komt dat je motivatie ten goede!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recente berichten

Uitgelicht