In dit artikel:
Bodyconnection heeft een metamorfose ondergaan! Een strak logo en een mooie website. Dat is het begin van een nieuwe start.

Een frisse start

Bodyconnection heeft een metamorfose ondergaan! Een strak logo en een mooie website. Dat is het begin van een nieuwe start.

We hebben eens goed nagedacht over wie we zijn, wat we willen doen en voor wie. Onze website straalt nu helemaal uit waar Bodyconnection voor staat.

Het bedenken van de slogan heeft nog de meeste tijd gekost. 

Passie voor Personal Training? Mind & Body in balans? Of toch Fit en Vitaal op jouw manier? Wat dekt de lading, wat past bij ons en wat draagt uit waar wij voor staan?

Meer dan fitness. Ja, dat is het.

Meer dan…

  • Meer dan Personal Training: niet alleen bieden we Personal Training aan, maar ook sporten in duo’s, small groups of voor groepen medewerkers van bedrijven
  • Meer dan gewoon sporten: we stellen een trainingsschema op waarmee de doelen van de klant worden behaald en we geven voedingsadvies om zo optimale resultaten te behalen
  • Meer dan alleen resultaten halen: door sport en voeding behalen van duurzame resultaten door het ontwikkelen van een goede lifestyle vinden wij erg belangrijk
  • Meer dan fit: bewustwording en een vitaal lichaam met een vitale geest is het doel van Bodyconnection. Mind & Body in balans

Bodyconnection is er voor iedereen die fit wil worden. Daarom hebben we eens goed naar onze personal training pakketten gekeken en deze zo samengesteld dat er voor iedereen een passend aanbod is. Wat in ieder pakket hetzelfde is, is de mate van persoonlijke begeleiding. Dat is waar Bodyconnection voor staat en daar mag niet op bezuinigd worden!  

Ook hebben we stilgestaan bij de afgelopen periode waarin sporten even niet zo makkelijk was. In deze periode hebben wij online sessies aangeboden. Dat was zo’n groot succes dat we daarmee blijven doorgaan. Korte online Personal Training sessies van 20 minuten voor een intense work-out gewoon vanuit huis.

Groei is het doel voor de komende periode. De groei van jouw vitaliteit maar ook van Bodyconnection. We hebben de start nu gemaakt en kijken uit naar alle ontwikkelingen die we gaan doormaken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recente berichten

Uitgelicht