Wil jij graag Personal Training, maar vind je ook leuk om te sporten in een groep? Dan is Personal Training in Small Groups wat voor jou!

Personal Training in Small Groups ​

Sporten in duo’s of kleine groepen (4-8 personen) kan erg motiverend werken! Je kunt elkaar versterken en van elkaar leren.

Daarnaast is een groot voordeel dat de kosten per maand lager zijn als je kiest voor sporten in Small Groups.

Wat kun je verwachten?

Je gaat aan de slag in duo’s of in kleine groepen van 4 tot 8 personen.

Ondanks dat je in een groep aan het trainen bent, krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding die jij nodig hebt. Iedereen heeft andere wensen en behoeften en stelt ook andere doelen. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden. Het kan dus zijn dat je soms andere oefeningen doet die beter aansluiten bij het behalen van je doelen dan de anderen in de groep.

We bespreken jouw doelen en hoe we die gaan bereiken. We doen een 0-meting zodat we de beginsituatie goed in kaart kunnen brengen en de voortgang kunnen meten. We stellen een trainingsschema op waar jij je goed bij voelt. Dat is belangrijk voor het kunnen volhouden op de langere termijn. 

We starten met sporten in duo’s of groepen. De sportsessies bestaan uit een combinatie van cardio en krachttraining zodat er aan je conditie en spieren wordt gewerkt. Het kan zijn dat niet iedereen dezelfde oefeningen doet, omdat iedereen andere doelen stelt.
Er wordt tijdens de groepssessies persoonlijke aandacht gegeven om de voortgang en uitvoering te bewaken. De kwaliteit van de uitvoering is belangrijk omdat een goede uitvoering de spieren optimaal activeert en blessures voorkomt.

We kijken naar de voeding. Nadat we de trainingen hebben opgestart en de eerste resultaten zichtbaar worden, gaan we kijken naar de voeding. Hoe kunnen we nog meer resultaat uit de trainingen halen door te kijken naar de voeding en welke aanpassingen daarin gedaan kunnen worden.

Als de groepssessies lopen en de voeding resultaten laat zien, zal dit veel voldoening geven wat als motivatie werkt om door te gaan en ervoor zorgt dat lichaam en geest steeds meer in balans komen met elkaar. We meten op periodieke basis de voortgang doormiddel van een vitaliteitsmeting.

Een lange termijn lifestyle. Na verloop van tijd, zullen de aanpassingen in voeding en sport steeds meer een gewoonte worden. Dat is het moment dat er een verandering optreedt in jouw lifestyle!

Voordelen van sporten in de buitenlucht

Jouw persoonlijke resultaten

Je traint in een groep, maar jouw persoonlijke doelen en resultaten staan centraal bij iedere groepssessie en ook daarbuiten.

We bespreken vooraf welke doelen jij voor jezelf stelt en hoe we die gaan bereiken. Het kan dan zijn dat jij andere oefeningen doet dan jouw groepsleden. Ook kan het zijn dat er bij de uitvoering van de oefeningen wordt gelet op andere punten. Punten die voor jou van belang zijn.

Ook krijg je voedingsadvies volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Zo heb je wel de voordelen van sporten in een groep, maar krijg je ook de persoonlijke begeleiding die het verschil kan maken!

Periodieke vitaliteitsmeting

We doen periodieke vitaliteitsmetingen om te bekijken welke resultaten er optreden in jouw lichaam door het sporten en de juiste voeding. Zo krijg je een volledig beeld van wat er gebeurt in jouw lichaam en niet alleen het getal op de weegschaal!

Wat bieden we?

Voor sporten in Small Groups, kun je kiezen uit de pakketten ‘Actief’ en ‘Intensief’. Het verschil tussen deze pakketten zit in het aantal trainingsmomenten. Bij het pakket ‘Actief’ sport je 1 keer in de week. Bij het pakket ‘Intensief’ sport je 2 keer in de week.

Actief pakket

1 keer in de week sporten in groepsverband
55 per maand
 • 1x per week trainen
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies
 • Periodieke vitaliteitsmeting
 • Vaste locatie
 • per maand opzegbaar
populair

Intensief pakket

2 keer in de week sporten in groepsverband
110 per maand
 • 2x per week trainen
 • Intakegesprek
 • Persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies
 • Periodieke vitaliteitsmeting
 • Vaste locatie
 • per maand opzegbaar

Laten we samen kijken hoe wij jou weer fit krijgen!

Laat hier een aantal gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.