Personal Trainer die naar jou toe komt

In dit artikel:
Ik krijg wel eens te horen : “Wat is je locatie ? En waar geef je trainingen?” Begrijpelijk natuurlijk, we denken bij personal training vaak aan studio’s of sportclubs waar we dan naar toe gaan. Mijn antwoord luidt dat ik deze extra stap of dit obstakel bij je weg neem en juist naar jou toe kom!

Ik krijg wel eens te horen : “Wat is je locatie ? En waar geef je trainingen?” Begrijpelijk natuurlijk, we denken bij personal training vaak aan studio’s of sportclubs waar we dan naar toe gaan.

Mijn antwoord luidt dat ik deze extra stap of dit obstakel bij je weg neem en juist naar jou toe kom! Of we kijken samen naar een mooie locatie om te gaan trainen. Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en zelfs Noord-Holland zijn provincies waar ik nu mijn klanten heb zitten. Ik geef hen personal training of werk daar voor organisaties en bedrijven waar ik trainingen verzorg.

De locaties waar ik train zijn erg gevarieerd. Zo train ik veel in bosrijke omgevingen. Als jij kan genieten van een mooi bos, kiezen we samen een geschikte plek. We betrekken dan de natuurlijke omgeving ook bij de training. Als jij een eigen bedrijf hebt met een geschikte ruimte inhouse of juist in het nabijgelegen park wilt trainen, kan dit ook. We gaan dan in jouw eigen omgeving aan de slag met vitaliteit voor je team of medewerkers.

Mocht je nu interesse hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, gaan we altijd eerst vrijblijvend in gesprek. Zo leren we elkaar even beter kennen en kijken we wat jij graag aan jouw vitaliteit zou willen doen. Hierop maken wij een mooi plan dat past bij jou of bij je organisatie en gaan we er dan mee aan de gang. Echt maatwerk dat past bij jou.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recente berichten

Uitgelicht