Online PT-sessies

Online Personal training

De coronacrisis heeft gezorgd voor verandering in de manier waarop we sporten.

Sportscholen werden gesloten, veel mensen zijn gaan thuiswerken en iedereen moet anderhalve meter afstand van elkaar houden. Dit vereist natuurlijk verandering in de manier waarop we sporten.

Daarom werden we genoodzaakt om andere manieren te vinden om toch te kunnen sporten.

BodyConnection heeft direct aan de start van de maatregelen, geschakeld en is begonnen met het aanbieden van online Personal Training sessies via Teams, Skype en Zoom.

En dat is zo goed bevallen, dat we dat erin houden!

Voordelen van online Personal Training

pieter-online

Korte sessies

De online trainingssessies zijn geen uitgebreide trainingen, maar korte intensieve sessies van 20 minuten. Perfect voor mensen met een druk bestaan die weinig tijd hebben om te sporten, maar toch aan hun vitaliteit willen werken! Ook is online Personal Training geschikt voor mensen die fysieke training te duur vinden of geen behoefte hebben aan fysiek contact.

Persoonlijke begeleiding

Uiteraard maken we ook voor online PT-sessies een trainingsschema gebaseerd op jouw doelen en wensen en geven we als aanvulling daarop ook voedingsadvies.

Zijn er meerdere aanmeldingen voor hetzelfde tijdstip of rond hetzelfde tijdstip, dan kan het voorkomen dat we deze combineren, dan wordt het een groepssessie. Uiteraard laten we dit van tevoren weten en houden we de groepsgrootte klein genoeg om iedereen persoonlijk aandacht te kunnen geven.

Online Personal Training pakket ​

Wil jij graag online Personal Training volgen? Bekijk ons pakket en plan direct de eerste sessie in!Wij kijken ernaar uit om samen te sporten.

Online PT-sessies

20 minuten sporten vanuit huis!
65 per maand
  • 1 keer per week een online sessie
  • Intakegesprek voor bespreken wensen en doelen
  • Persoonlijk trainingsschema en voedingsadvies
  • Gefocust op techniek
  • Sessie volledig zelf in te vullen
  • Per maand opzegbaar
Online

Laten we samen kijken hoe wij jou weer fit krijgen!

Laat hier een aantal gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.